Om sidan


Lotta Edholm
Lotta Edholm, ordförande för Folkpartiet liberalerna i Stockholms stad

Folkpartiet liberalerna i Stockholm jobbar ständigt med idéutveckling, och nu intensifieras arbetet inför valet 2014. Ett led i detta är att utveckla politiska idéer i samarbete med sakkunniga och intresserade både inom partiet och utanför.

Den här sidan har vi skapat för att presentera våra tankar och förslag för en bredare publik och för att i dialog med läsarna kunna utveckla våra idéer. Vi är intresserade av att få ta del av olika människors, tankar, idéer och kunskaper. De program som växer fram här bli en del av den politiska plattform som vi söker väljarnas förtroende att genomföra efter valet 2014.

Här presenterar vi kortare frågeställningar och idéer till politiska program inom olika områden. Med läsarnas hjälp vill vi sedan utveckla och diskutera idéerna innan de sedan fastställs om partiets politik.

Du är välkommen att titta på de förslag vi presenterar här och ge dina kommentarer på dem. Tillsammans kan vi utveckla idéerna för att uppnå ett Stockholm i världsklass.

Så här går det till:

Vi lägger ut kortare frågeställningar inom olika områden.

Du läser och ger synpunkter och förslag på hur politiken kan utvecklas och omarbetas. Vi tar till oss av synpunkterna och omarbetar våra förslag. Därefter fastställs de av folkpartiet och blir en del av den politiska plattformen.

Vår förhoppning är att vi får en politisk diskussion där olika idéer kan föras fram och prövas. Vi ”köper” inte alla idéer, men vi är beredda att lyssna på de tankar och argument som växer fram här på bloggen. I detta forum är det högt till tak!

Vi presenterar alla färdiga program här på bloggen.

Med vänliga hälsningar

Lotta Edholm

ordförande Folkpartiets Stockholmsförening

Inlägg som är rasistiska eller kränkande på andra sätt, t ex grova personangrepp kommer vi inte att tillåta här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s